24 Αυγ 2017

Αναζητάτε χώρο parking στο αεροδρόμιο;

Αναζητάτε χώρο parking στο αεροδρόμιο για το αυτοκίνητό σας, πριν την πτήση σας; Το μετρό έχει απεργία και πρέπει να μετακινηθείτε με αμάξι;


Για τους συχνούς ταξιδιώτες, πέραν των υπολοίπων θεμάτων που έχουν να διευθετήσουν πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ένα μεγάλο άγχος αποτελεί και το parking στο αεροδρόμιο του αυτοκινήτου τους, καταφεύγοντας πολλές φορές σε λύσεις της τελευταίας στιγμής που αποδεικνύονται ασύμφορες, τόσο για την τσέπη τους, όσο και για την ασφάλεια του οχήματός τους.

Το «Express Air Parking» είναι ένα ιδιωτικό parking στο αεροδρόμιο μακράς διάρκειας, που ιδρύθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών που θέλουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο από την Αθήνα και επιθυμούν οικονομική και ασφαλή στάθμευση του αυτοκινήτου τους. Βρίσκεται μόλις 4 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και σας προσφέρει ταχεία, άνετη και δωρεάν μετακίνηση από και προς αυτό. Προσφέρει, επίσης, ασφαλή φύλαξη των αυτοκινήτων σας 24 ώρες το 24ωρο, κάμερες κλειστού κυκλώματος, περιμετρικούς αισθητήρες κίνησης και έμπειρο, «αφοπλιστικά» εξυπηρετικό προσωπικό, πάντα διαθέσιμο για ό,τι ζητήσετε, παρέχοντάς σας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ειδικές ανάγκες, καθώς και στη φύση του ταξιδιού σας. Μεταξύ άλλων, από την τέταρτη μέρα παραμονής του αυτοκινήτου σας στο «Express Air Parking» σας παρέχεται δωρεάν πλύσιμο του οχήματός σας. Ακόμη, σε περίπτωση που εμφανιστεί οποιαδήποτε βλάβη (ξεφουσκωμένο λάστιχο, αδύναμη μπαταρία κ.ά.) σας παρέχεται άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς έξτρα χρέωση. 

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και η ευκολία για online κράτηση και πληρωμή μέσω του www.express-airpark.gr αλλά και σε τηλεφωνική κράτηση έχετε έκπτωση 10%.

Parking στο αεροδρόμιο; Express Air Parking λοιπόν...!!!